Praktijk- en trainingsruimte te huur in Amersfoort

De ruimtes zijn geschikt voor diverse toepassingen in de gezondheidszorg. Onder andere cliënt behandeling door (para)medische beroepen en trainers. Zoals osteopaten, podologen, pedicuren, diëtisten, (sport) psychologen. Maar ook masseurs, lifestyle coaches, yoga docenten, personal trainers, zouden hier passen. Wil je graag voor jezelf beginnen? Maar wil je wel direct “collega’s” en mensen om je heen? Of zie je op tegen een grote investering, zoals huisvesting en materialen. Dan zou een behandelruimte binnen Fitfactorij ideaal voor jou kunnen zijn. Ook als je slechts af en toe een ingerichte plek nodig hebt dan kun je bij ons terecht. Op dit moment hebben we de volgende ruimtes beschikbaar:

Onze accommodatie is centraal gelegen nabij de snelwegen A1 en A28. En op loopafstand van treinstation Amersfoort Schothorst . Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Daarnaast heb je de beschikking over 2 kleedkamers, 2 douches, toiletten en 2 pantry’s. Er is er een fijne wachtruimte aanwezig waar altijd koffie en thee klaar staat.

Bij Fitfactorij werken voornamelijk fysiotherapeuten en personal trainers. Daardoor heb je dagelijks contact met andere (medische) specialisten, waarmee je kunt sparren, samenwerken. Of gewoon af en toe een kop koffie kunt drinken.

Begane grond

Behandelkamer:
op de begane grond bevinden zich 3 behandelkamers. 1 van deze kamers is per uur of dagdeel te huur. De kamer is voorzien van een verstelbare behandelbank op wielen. Een bureau en stoelen. Er is directe daglicht toetreding en de kamer is voorzien van moderne vloer en raambekleding. De kamer leent zich uitstekend voor spreekuren en/of behandelingen van bijvoorbeeld een voedingsdeskundige, sportmasseur, lifestylecoach, osteopaten, podologen, pedicuren etc.

Trainingszaal:
Zowel de grote zaal (200 m2) als de kleine trainingszaal (65 m2) is per uur of dagdeel te huur. Onze trainingsruimte is volledig ingericht en de vloer is bedekt met geclassificeerd rubber. We hebben een trainingsrek van ruim 10 meter lang. Een monkeyrail van 6 meter. Er hangen bokszakken en touwen. Er is plek om loopoefeningen en bijvoorbeeld sledetraining of farmer walks te doen op onze zwarte kunstgrasmat van 15 meter. Ook ligt er een gewichthefplatform. We hebben dumbells, kettlebells, medballs, barbells, verplaatsbare bokszaken en meer.
De zalen lenen zich perfect voor (personal) trainingen, workshops en actieve therapieën.

1e verdieping

Praktijkruimte / kantoor (+/- 25 m2)
Op de verdieping bevind zich deze lichte kamer waar voldoende plek is voor bijvoorbeeld meerdere bureau’s, een spreektafel of behandelbank. Er is voldoende daglicht toetreding, de wanden zijn wit en er ligt een frisse laminaatvloer. De kamer is voorzien van airco. Er is vanaf de ingang een directe opgang naar deze ruimte. Deze kamer leent zich uitstekend als praktijkruimte en/of behandelingen van bijvoorbeeld een voedingsdeskundige, sportmasseur, lifestylecoach, acupuncturisten, osteopaten, podologen, pedicuren etc.

 

Trainingsruimte / yogazaal / kantoor (+/- 60 m2)
Naast deze ruimte bevind zich nog een grotere ruimte. Deze is momenteel regelmatig in gebruik als yogaruimte. Zo goed als nieuwe yoga materialen zijn voldoende aanwezig. De ruimte kan gebruikt worden als yogazaal. Maar is ook zeker geschikt als werkruimte voor coaches en therapeuten. Of als kantoor / praktijkruimte wanneer je een vaste plek zoekt. Er is voldoende daglicht toetreding, de wanden zijn wit en er ligt een frisse laminaatvloer. Deze ruimte is voorzien van airco. Er is vanaf de ingang een directe opgang naar deze ruimte.

 

Wil je meer weten over de beschikbare ruimtes en tijden? Of een keer vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar [email protected]