Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn medisch geschoold. Daarbij hebben we korte lijnen met sportartsen (SMA) en orthopeden (Annatommie MC). Handig bij nader medisch onderzoek. Dan hoef je niet tijden op een afspraak in een ziekenhuis te wachten.

Wietse Waninge

Fysiotherapie | Training | Dry Needling

Wietse heeft naast zijn studie altijd gezwommen op internationaal niveau en is meerdere keren Nederlands kampioen op verschillende afstanden. Zijn passie voor sport en fysiotherapie bracht hem bij Fitfactorij. Na een succesvolle stage is hij binnen FitFactorij direct aan het werk gegaan als fysiotherapeut. Vanuit zijn ervaring als zwemmer en de blessures die hij binnen deze sport heeft gezien heeft Wietse extra veel interesse in de bovenste extremiteiten en met name schouderklachten.

BIG: 79928661204

Jeroen Stam

(Sport)fysiotherapie | Sport en orthopedische revalidatie | Mulligan therapie | Dry Needling | Training

Jeroen is sinds 2011 werkzaam als fysiotherapeut en in 2018 ronde hij zijn master sportfysiotherapie af. Hij heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk gefocust op orthopedische revalidatie van de heup/lies, knie en enkel. Een van de leukste uitdagingen aan zijn werk bij Fitfactorij vindt hij het werken met amateur en (semi)prof sporters vanuit verschillende disciplines, zoals: worstelen, skateboarden, dansen etc. Hij kan door het verwerken van specifieke sporten in behandelingen en revalidaties zijn creatieve ei in kwijt. Jeroen heeft een voorliefde voor krachttraining en Olympisch gewichtheffen, maar hij komt oorspronkelijk uit de skateboard-wereld. Daardoor werkt hij zo nu en dan ook als fysiotherapeut voor de Skateboard Federatie Nederland.

Zijn behandelmethode is veelal een actieve methode. "Ik geloof er in dat met de juiste prikkeling veel klachten verholpen en/of voorkomen kunnen worden. “

BIG: 19914796304

Bram van den Hoven

Fysiotherapie | Training | Actieve revalidatie

Bram van den Hoven is personal trainer, fysiotherapeut en voormalig topsporter. Zijn passie voor sport ontstond op het rugbyveld, waar hij Jong Oranje haalde. Op het Johan Cruijff College ontwikkelde hij zijn vaardigheden als trainer en coach. Daarna voltooide hij de opleiding aan de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie en studeerde af in 2023.

Als fysiotherapeut en gedreven personal trainer biedt Bram op maat gemaakte ondersteuning, afgestemd op de unieke situatie van elke klant. Hij richt zich op performancegerichte coaching om het beste uit de sporter of patiënt te halen.

Bram heeft zelf gerevalideerd bij Fitfactorij na een voorste kruisbandoperatie en kent onze werkwijze goed. Hij weet hoe vervelend blessures kunnen zijn en helpt je sterker dan ooit terug te komen.

BIG: 39933939604

Raymon Harzevoort

(Sport)fysiotherapie | Manuele Therapie | Dry Needling |  Training | Fysieke & medische begeleiding topsporters en teams | Extended Scope Specialist | ASM instructeur

Raymon studeerde af in Utrecht en deed tijdens en na het afronden van zijn studie ervaring op bij oa KNVB en KVO Fysiotherapie. Tijdens zijn werk als fysiotherapeut heeft Raymon verschillende studies en specialisaties gevolgd om zo breed mogelijk onderlegt te zijn. o.a. sportfysiotherapie aan de International Academy of Sportscience en een cursus dry needling. Na de studie sportfysiotherapie heeft hij aan de Hogeschool Utrecht de Master Orthopedische Manuele Therapie gevolgd. Na 7 jaar vaste dienst starte Raymon Fysio Frey, daarmee ging voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling. Na 3,5 jaar kon de volledige droom worden gerealiseerd: sportmedisch trainingscentrum Fitfactorij.

BIG: 99910389504

Myrthe Drogtrop

Fysiotherapie | Training | Actieve revalidatie | Dry Needling

Myrthe studeerde in 2019 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Thim van der Laan. In de winter is Myrthe actief in de landelijke beloften competitie van het marathonschaatsen en in de zomer als wielrenster. Door haar ervaringen met het sporten heeft de sportrevalidatie binnen de fysiotherapie haar grootste interesse. Myrthe haalt haar energie uit patiënten weer pijnvrij te laten bewegen doormiddel van een persoonlijk behandel- en trainingsplan. Naast dat Myrthe een gedreven fysiotherapeut, heeft ze haar interesse voor het wielrennen kunnen combineren met het verzorgen van bikefittingen.