Vacature

Vacature: Fysiotherapeut bij Fitfactorij in Amersfoort

Fitfactorij is op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut

Ben jij zelfstandig, maar wil je ook deel uitmaken van een gezellig team? Weet jij wat een squat is en kun je die ook foutloos voordoen? Heb je al enkele jaren ervaring als fysiotherapeut en heb je affiniteit met sport? Hou je ervan om mee te denken en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Wil je direct met gemotiveerde cliënten aan de slag? Dan is deze job voor jou!

Welkom bij Fitfactorij
Fitfactorij is een sportieve praktijk, centraal gevestigd in Amersfoort. Onze jonge praktijk bestaat 6 jaar en we groeien uit tot een frisse, dynamische, gezonde praktijk met veel doorgroeimogelijkheden. Wij begrijpen hoe belangrijk bewegen en sport voor onze cliënten is en zorgen daarom voor snelle diagnoses en behandelplannen op maat. Ons doel is om onze cliënten op een leuke manier zo snel mogelijk klachtenvrij en zelfredzaam te maken. En het liefst nog iets fitter dan toen zij bij ons binnen liepen. Uiteraard hebben we een enkele mooie behandelkamers tot onze beschikking. Maar zodra het mogelijk is zetten we onze therapie verder in onze inspirerende gym. We hebben veel ervaring met sport- en arbeidsgerelateerde klachten, maar ook met post OK-revalidaties. Naast fysiotherapie, manuele therapie en dry needling verzorgen sommige van onze therapeuten ook trainingen voor sporters en teams. Klinkt dit als de ideale werkplek voor jou? Lees dan vooral verder.

WAT WIJ JOU BIEDEN
Wij bieden een uitdagende functie in een open en sportief team. Waarin je de vrijheid krijgt om je eigen werkweek in te delen. En met daarin de ruimte en tijd om nieuwe projecten in gang te zetten en jezelf te ontwikkelen als (sport)fysiotherapeut. Daardoor kun je ook zorgen voor je eigen groei binnen Fitfactorij. We bieden in eerste instantie 28-32 uur per week aan. Met de mogelijkheid om desgewenst toe te werken naar 38-40 uur. Naast behandelingen in een van de behandelkamers bieden we je de mogelijkheid om in een inspirerende sportomgeving met een grote verscheidenheid aan cliënten te werken.

WIE BEN JIJ
Wij zijn op zoek naar een no-nonsense teamspeler die van aanpakken houdt. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen de (sport)fysiotherapie en hebt goede kennis op het gebied van revalidatie. Naast hands-on behandelen begrijp je het belang van (revalidatie)trainingen en educatie. Je weet mensen op een leuke en persoonlijk manier te benaderen en te motiveren. Je bent flexibel, toont initiatief en wilt je verder ontwikkelen. Weet jij alles van een bepaalde sport (prof of ervaren derde helfter), ben je een master op het gebied van social media en? Nice! Wij combineren graag onze passies en horen graag op welke wijze jij een extra bijdrage denkt te kunnen aan de praktijk. Je bent in eerste instantie in ieder geval 28-32 uur per week, waaronder minimaal 1 avond, beschikbaar.

ERVARING & OPLEIDING
• afgeronde HBO-opleiding Fysiotherapie
• BIG-registratie
• passie voor en ervaring met sport en sportbegeleiding
• minimaal 2 jaar werkervaring

• afgeronde cursus dry needling is een pre
• bekend met het gebruik van Intramed is een pre
• afgeronde master opleiding manuele- of sportfysiotherapie is een pre
• ervaring met begeleiding van teams & verenigingen is een pre
• ervaring met actieve revalidaties en personal training is een pre

COMPETENTIES
• zelfstandige en flexibele werkhouding
• goede communicatieve en sociale vaardigheden
• teamplayer met gevoel voor humor
• woonachtig in Amersfoort e.o.

KOFFIE OF THEE?
Klinkt dit als een functie voor jou? Stuur dan je CV + motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature dan mag je ons altijd even bellen of mailen. Onze voorkeur gaat uit naar een langdurig dienstverband, maar ook zzp’ers kunnen op deze vacature reageren.

Zit jouw ideale functie er niet bij? Maar spreekt Fitfactorij jou als werkgever of samenwerking wel aan? Bij Fitfactorij zijn we altijd in beweging, maar we hebben ook altijd tijd voor een goede kop koffie. Denk jij een goede aanvulling te zijn voor ons team? Stuur ons dan gerust een bericht.