Gepassioneerde fysiotherapeuten met een hart voor sport die er voor jou zijn wanneer je even niet kunt doen wat je graag wilt doen. Die je snel en doelgericht helpen met je blessures en/ of klachten. Wij combineren dit met ervaren trainers om je vervolgens fitter, sterker en krachtiger te maken. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk sport en je fit voelen voor jou is.

Een blessure of klacht, daar wil jij zo snel mogelijk van af. Omdat je weer in beweging wilt. Omdat je weer aan de slag wilt. Bij de Fitfactorij krijgen wij je snel op niveau, met een (sport) specifiek programma op maat. Of jij sport nu professioneel of als hobby beoefent. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk sport voor jou is.

Ook als je na jaren opnieuw wilt gaan bewegen, staan wij voor jou klaar. Of misschien ben jij een sporter die nog sneller, beter en sterker wil worden. En daarbij de juiste begeleiding zoekt. Een personal trainer die je fitter maakt en houdt. Die jou sterker maakt en houdt.

DE FITFACTORIJ

Wij zijn een factorij nieuwe stijl. Een plek, een nederzetting, in de stad waar jij graag bent. Waar jij graag verblijft. Om te sporten. Om te werken en om te netweken. Waar jij een groepsles volgt of naar de fysiotherapeut gaat. Waar jij ontspant tijdens een sportmassage of een afspraak hebt met onze voedingsconsulent. En tussendoor mensen ontmoet die hetzelfde denken en doen. Die fit willen worden en blijven. Sporters. Professionals, hobbyisten en gevorderden. Voor jou zijn wij je tweede huis. Met tal van specialismen en de beste trainers om je lichaam blessure- en klachtenvrij te maken. Maar het is vooral een plek met een open en ontspannen sfeer waar je vrienden maakt. Waar je samen bent.

 

Wil je meer weten over de Fitfactorij? Neem dan even contact op met Raymon.