Vacature

Vacature Manueel therapeut Amersfoort

Fitfactorij is per direct op zoek naar een manueel therapeut

Ben jij zelfstandig, maar wil je ook deel uitmaken van een gezellig en open team? Ben je afgestudeerd als master manueel therapeut? Heb je al enkele jaren ervaring als fysiotherapeut en heb je affiniteit met sport? Hou je ervan om mee te denken en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan is de vacature manueel therapeut bij ons de match voor jou!

Is Fitfactorij de ultieme werkplek voor jou?
Fitfactorij is een sportieve praktijk, centraal gevestigd in Amersfoort. Naast onze hoofdlocatie, verzorgen wij fysiotherapie op meerdere inspirerende locaties in Amersfoort e.o. Onze jonge praktijk bestaat 6 jaar en we groeien uit tot een frisse, dynamische, gezonde praktijk met groeimogelijkheden.

Wij geloven in actieve therapie en educatie, waardoor je niet voor, maar met de client werkt aan een duurzaam herstel. Daarnaast begrijpen wij ook hoe belangrijk bewegen voor onze cliënten is en daarmee het belang om hen zo snel mogelijk klachtenvrij en zelfredzaam te maken. Door tijd en kennis te investeren in het zoeken naar het kernprobleem (fysiek, sociaal en psychologisch), actieve therapie en educatie (in plaats van alleen (langdurige) symptoombestrijding) streven we naar een spoedig, maar duurzaam herstel.

Uiteraard hebben wij hiervoor mooie behandelkamers tot onze beschikking. Maar zodra het mogelijk is zetten we onze therapie verder in een van onze inspirerende gyms. We zien veel sport- en arbeidsgerelateerde klachten en gaan regelmatig aan de slag met post OK-revalidaties.

Wat wij jou kunnen bieden
Met de vacature manueel therapeut bieden wij een uitdagende functie in een klein, open en sportief team. Waar de lijnen kort zijn en je de vrijheid krijgt om deels je eigen werkweek in te delen. En de ruimte en budget om nieuwe projecten in gang te zetten en jezelf te blijven ontwikkelen. We bieden in eerste instantie een contract voor 28-32 uur per week aan. Met de mogelijkheid om desgewenst toe te werken naar een werkweek van 36-40 uur. Naast behandelingen in een van de behandelkamers bieden we je de mogelijkheid om in een inspirerende sportomgeving met een grote verscheidenheid aan gemotiveerde cliënten te werken.

• Een marktconform salaris dat past bij je opleidingsniveau en ervaring;
€ 3293,- tot 4333,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40-urige werkweek)
• contract van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
• vergoeding voor 50% van pensioenkosten;
• vergoeding registratiekosten KRF kwaliteitsregister;

Wat wij zoeken in jou
Wij zijn op zoek naar een no-nonsense teamspeler die van aanpakken houdt. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen de (sport)fysiotherapie en hebt goede kennis op het gebied van revalidatie. Naast hands-on behandelen begrijp je het belang van (revalidatie)trainingen en educatie. Je weet mensen op een leuke en persoonlijk manier te benaderen en te motiveren. Je bent flexibel, toont initiatief en wilt je verder ontwikkelen. Weet jij alles van een bepaalde sport (prof of ervaren derde helfter), ben je een master op het gebied van social media? Nice! Wij combineren graag onze passies en horen graag op welke wijze jij een extra bijdrage denkt te kunnen aan de praktijk. Je bent in eerste instantie in ieder geval 28-32 uur per week, waaronder minimaal 1 avond, beschikbaar.

ERVARING & OPLEIDING

• afgeronde HBO-opleiding Fysiotherapie
• afgeronde opleiding Manuele Therapie

• BIG-registratie

• passie voor sport en sportbegeleiding

• afgeronde cursus dry needling is een pre

• ervaring met Fysiomanager is een pre

• ervaring met actieve revalidaties en personal training is een pre

COMPETENTIES

• zelfstandige en flexibele werkhouding

• goede communicatieve en sociale vaardigheden

• teamplayer met gevoel voor humor

• woonachtig in Amersfoort e.o.

Let’s go!

Klinkt dit als een functie voor jou? Reageer dan op deze vacature; stuur je CV + motivatie voor 30 november 2023 naar [email protected]

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Raymon (06-28218484 / [email protected]). Onze voorkeur gaat uit naar een langdurig dienstverband, maar ook zzp’ers kunnen op deze vacature reageren.

Zit jouw ideale functie er niet bij? Maar spreekt Fitfactorij jou als werkgever of samenwerking wel aan? Bij Fitfactorij zijn we altijd in beweging, maar we hebben ook altijd tijd voor een goede kop koffie. Denk jij een goede aanvulling te zijn voor ons team? Stuur ons dan gerust een bericht.