Personal training in Amersfoort

Wil je graag trainen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Plan een gratis intake bij ons in en laat je informeren over de mogelijkheden. Wellicht past personal training in Amersfoort wel bij je! Wij maken aan de hand van jouw (sportieve) doelstellingen een trainingsprogramma en motiveren je tijdens de training, zodat jij een stok achter de deur hebt.

Voordelen personal training

Een personal trainer is, naast zijn functie als trainer, ook coach en motivator. Wij zorgen ervoor dat elke training een uitdaging is, maar wel eentje met individuele grenzen. Omdat er samen een doel wordt afgesproken, zal er altijd geluisterd worden naar en rekening worden gehouden met jou persoonlijke wensen. Daarnaast zorgen we voor structuur en consistentie. Er worden vaste trainingsmomenten ingepland, zodat er altijd een stok achter de deur is. Een unieke toevoeging van onze persoonlijke begeleiding is de combinatie van trainingsbegeleiding gecombineerd met (sport)medische zorg. Mocht er namelijk een klacht, blessure of medisch probleem ontstaan, dan kan er direct hulp worden aangeboden omdat alle trainers ook fysiotherapeuten zijn binnen FitFactorij.

Intake

De intake zal bestaan uit een kennismakingsgesprek. Hierin zullen de persoonlijke doelen worden besproken, zowel op de korte als op de lange termijn. Verder zal er een overzicht worden gemaakt van de belasting die je op dat moment wekelijks hanteert. Daarnaast wordt een indicatie van de persoonlijke belastbaarheid op dat moment gemaakt. Dat geeft ons een duidelijk overzicht op welke intensiteit we kunnen gaan beginnen. Vanaf dat moment bouwen we aan jou fitheid! Een losse PT sessie kun je hier boeken. Bij frequente PT trainingen zijn de tarieven voor personal training op aanvraag. Dit omdat deze afhankelijk zijn van onder andere de doelstellingen, frequentie van trainingen/ schema’s en intensiteit van de begeleiding. Mail voor vragen en/ of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Personal training in combinatie met zelfstandig trainen

Personal training wordt ook aangeboden in combinatie met Open Gym, dit noemen wij Personalized Training. Dat houdt in dat je iedere maand 1 uur PT mag inplannen en daarnaast zelfstandig traint. De frequentie van zelfstandig trainen bepaal jij zelf. Dit kan 1x, 2x of nog vaker per week zijn. Wij schrijven iedere maand jouw trainingsschema volledig op maat, deze wordt tijdens de PT met je doorgenomen. Wanneer je voldoende hebt aan 1x PT per maand zou je met dit abonnement dus ook de rest van de maand aan de hand van jouw schema zelfstandig verder kunnen trainen. Een mooie combi van professionele begeleiding en de vrijheid van zelfstandig trainen wanneer dat voor jou uitkomt.

Bekijk of personal training wat voor jou is:

[email protected]

06 – 28 21 84 84