Reviews van clienten

Fitfactorij wordt beoordeeld met een 9,7!

Clienten waarderen Fitfactorij met gemiddeld 9,7/10 op Zorgkaart Nederland. En 5 uit 5 sterren op Facebook. Wij zijn bijzonder trots op deze cijfers en zullen er alles aan doen om je naar tevredenheid te behandelen. Op deze pagina vind je een overzicht van hetgeen clienten over ons zeggen. Wil je ook je ervaringen met Fitfactorij delen? We zien je recensie op Zorgkaart Nederland of Facebook graag tegemoet. Heb je suggesties of op- en/of aanmerkingen over onze dienstverlening die je met ons persoonlijk wilt delen? Ook dan horen wij heel graag van je. Bel, mail of spreek ons aan.ย 

10/10

“Ik kwam hier na een lange weg van specialisten, waaronder een orthopeed en een andere fysiotherapeut. Hier snappen ze dat iemand met passie voor een sport, dat dus ook graag doet en na een blessure hier weer naartoe wil werken. Bij fitfactorij zijn ze uiteraard gericht op herstel, maar niet in zoโ€™n standaard klinische praktijk, maar een praktijk/ sportaccomodatie met een heel prettige en gastvrije sfeer. De behandeling is er niet alleen op gericht om pijnvrij te worden maar om daarna ook de belasting weer heel zorgvuldig op te bouwen om je je (eigen keuze) sport weer te kunnen gaan beoefenen. Daarnaast ligt de focus in de sportlessen, die ook bij Fitfactorij gegeven worden, op het correct uitvoeren van oefeningen (en dus blessures voorkomen) en worden oefeningen als vanzelfsprekend voor je aangepast als je een blessure hebt. De fysiotherapeuten geven ook een aantal van de lessen.”
05 september 2019 10 | Anonieme waardering via Zorgkaart Nederland

10/10 | Rugpijn

“Fijne fysio die uitgebreid kijkt naar de klacht. Neemt echt de tijd ook om te luisteren, uit te leggen waar het probleem ligt en uitgebreid de behandeling te bespreken. Momenteel nog onder behandeling, maar met het behandelplan en oefeningen die er nu liggen vertrouwen dat ik sterker ga worden in mijn “zwakke” plekken.”
15 juli 2019 | Anonieme waardering via Zorgkaart Nederland

9,8/10 | Enkelbandletsel

“Tijdens rugby mijn enkelbanden ingescheurd. Samen met Raymon en Kim een revalidatieplan gevolgd waardoor ik al snel weer kracht heb opgebouwd om de sport te hervatten.”
20 maart 2019 | Anonieme waardering via Zorgkaart Nederland

5/5 sterren

“Kundige therapeuten, die niet alleen symptomen bestrijden, maar ook kennis overdragen aan de cliรซnt. Rug en schouder daar laten behandelen en door de goede voorlichting geen terugkerende klachten gehad. Toppraktijk!”
01 april 2017 | Henneke Vegter via Facebook